Det här är kärlek för mig

Kärlek

Kärlek är något otroligt individuellt, kärlek känns olika från person till person och vissa känner det inte alls eller har svårt för att känna kärlek.

För mig är kärlek något underbart, någonting som alla behöver för att leva ett bra liv på jorden.

Kärlek finns i många olika former, kärlek mellan två personer kärleken till djur och materiella ting och kärleken till sin familj och sina närmaste vänner.

Det var länge sedan jag kände äkta kärlek till en annan person, länge sedan jag var kär. Så tyvärr kan jag inte beskriva känslan på något bra sätt. Men jag vet att det pirrade i hela kroppen när jag tänkte på honom, jag ville hela tiden vara nära honom och jag ville känna mig älskad och omtyckt tillbaka.

Jag har en stark kärlek till djur, för de finns alltid där när man behöver och de tröstar en när man är ledsen och lyssnar när man bara behöver prata.

Jag har väldigt få nära vänner, men det spelar ingen roll. Jag älskar er utav hela mitt hjärta och jag hoppas att ni vet vilka ni är. Jag är glad att ni stannat kvar vid min sida även fast jag varit totalt dum i huvudet och ibland riktigt elak. Jag älskar er! ♥

Självklart känner jag kärlek till min familj också även fast jag är riktigt dålig på att visa det, men jag ska bli bättre på det och hoppas att jag har förbättrat mig. Jag tycker att jag i alla fall har slutat skrika åt er utan anledning och slutat bete mig fittigt i alla allmänhet. Jag älskar er och jag hoppas att ni förstår det.

Det här blev ett ganska känslosamt inlägg och jag hoppas att ni som känner er träffade utav texten tar åt er utav det jag skrivit.

Kom ihåg, att det finns någon där ute på jorden som känner kärlek till just dig, det kan vara jag och det kan vara någon helt annan. Men det finns alltid någon som älskar dig, någon som vill ha dig nära, på ett eller annat sätt.

Jag tänkte slänga in en låt som jag lyssnade på när jag var som kär, som även fick mig berörd och att tänka efter.

Med kärlek ♥