11 veckor i Norge

Hey, jag lever faktiskt, trot eller ej!
 
Idag har jag bott här i lägenheten i Norge i 11 veckor, och det är helt sjukt vad fort tiden har gått, snart är det mitten av septemer. Jag har fått galet mycket ny erfarenhet av att bo här i det underbara landet utan min familj. Att bo själv med allt vad det innebär är väldigt roligt och som sagt väldigt nyttigt. Jag har i morgon även bott själv utan mina sambos i rummet i bofellet där två andra killar även bor, väldigt trevliga! 
 
Tyvärr är standarden i lägenheten mycket sämre än vad jag någonsin skulle kunnat förutspå. Duschen läcker ut på golvet som inte har något fall mot golvbrunnen, toaletten läcker även den ut på golvet och kläderna luktar surt när de kommer ut ut tvättmaskinen och det är mögel och fukt i hela lägenheten... Det finns inte tallrikar och bestick så det räcker och husgeråden som finns att tillgå ska vi inte äns prata om.. Herregud säger jag bara.
 
Men annars så trivs jag faktiskt bra här. Det tråkiga är dock att jag inte jobbar kvar på Gilde utan just nu är vikarie som de ringer in när de behöver folk, vilket ibland kan bli inringd typ samtidigt som man ska befinna sig på jobb. Snabba bud som gäller.
 
Jag har faktiskt varit en hel del på Aditro Logistics som är online lagret för BikBok, cubus och dressman, så jag har packat en hel del ordrar, packat upp på hyllor och inventerat. 
 
Tänkte faktiskt försöka bli lite mer aktiv här, mest för min egen skull men även för att ni ska få se vad jag styr med! Vi hörs antagligen i morgon, förhoppningsvis med lite bilder. Tänkte faktiskt ställa klockan tidigt i morgon och hoppas på lite dimma så jag kan dra ut och fota dimmigt landskap! :)