Sommaren 2013

Tänkte uppdatera er som vill läsa om vad jag har hittat på under sommaren. Jag vet att sommaren långt ifrån är slut men juli börjar gå mot sitt slut och den 21 augusti börjar jag trean på gymnasiet, vilket känns galet sjukt. Såhär dags om ett år ska jag stå på egna ben, med en egen ekonomi och hela köret. 
 
Sommaren började gött med en kanonkväll vid tannefors slussar med bästa gänget, vi grillade, körde kubb, dunkade musik och bara hade det allmänt trevligt. Dock kanske det blev lite mycket alkohol för mig, men vafan, det får det vara ibland. 
 
Jag har även haft häst på "heltid" två veckor när M-L var uppe i Boden, då passade jag på att rida ett dressyrpass för Eva och även rida en pay & jump i Rappestad. Lektionen gick faktiskt väldigt bra, hon blev riktigt fin i slutet när jag började rida ordentligt och tänka på att alla ben i kroppen ska göra det dem ska, och inget annat. P&J'en gick också bra, hade dock såhär i efterhand behållt sporrarna på och tagit ihop henne ett steg till så att hon inte blir lång och rusar på hindrena. Då riskerar vi inte att det blir kråkhopp på samma sätt, vi gick dock igenom felfritt och fick med oss en rosett hem. 
 
 
Efter den veckan så var jag 4 dagar på "vuxenläger" i rappestad och red underbara hoppehästen Clemens Stepdance. Vi både hoppade och dressyrade, och hon var så duktig såå! :D
 
 
Sen då? Jo, jag och mormor tog tåget upp till stockholm och övernattade på finaste hotellet, Melody. Riktigt fint var det, beläget på djurgården och låg ca 50 meter från gröna lund och 250-300 meter från färgan. Vi (jag) shoppade en hel del och vi åt sjukt god mat på grymma restauranger och kollade även in fotografiska muséet. Mys!
 
 
Jag har även varit hundvakt åt bästa vovarna och försökt träna lite hemma, vilket jag har svårt med, men jag kämpar på! 
 
Det var en lite resumé om vad jag haft för mig i sommar, självklart är det mycket mer, men nu vet ni lite i alla fall.